casco insumissia fusil roto
x
casco insumissia fusil roto

Para ponerse en contacto con nosotr@s envíanos un email a noticias @ antimilitaristas.org.

Coordinadora Contra 22@

Campanya contra la indústria de guerra a Barcelona

Campanya contra la indústria de guerra a Barcelona

Les darreres guerres i en especial la guerra a l’Iraq posen de manifest la relació existent entre les empreses vinculades a les Noves Tecnologies (Nova Economia i Tecnologies de la Informació i Comunicació) i la indústria d’armaments. És obvi que una part important del sector centra la seva activitat en la investigació, desenvolupament i fabricació de productes destinats a l’ús militar. Aquestes empreses necesiten de les guerres per tal de garantir la demanda continuada de productes i serveis i el creixement dels seus beneficis.

Per tot això i donat que l’àmbit del 22@BCN promou la implantació de la indústria de Nova Economia i de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació al Districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona les persones i entitats sotasignants exigim:

*Que l’Ajuntament de Barcelona, en cooperació amb el moviment veïnal, entitats cíviques i socials i persones reconegudes pel seu treball en favor de la resolució de conflictes i de la pau, examini la relació entre la indústria d’armaments i les empreses que sol.licitin llicència d’activitats als Districte 22@BCN (Indra, General Electric, T-Systems... )

*Que es deneguin les llicències d’instal.lació i activitat al Districte 22@ a les empreses vinculades als grups industrials que tenen el desenvolupament armamentístic entre el seu àmbit d’activitat.

Agrairiem que ens fesiu arrivar els fulls de signatures al Ateneu Popular Octubre al carrer Badajoz 23 08005 de Barcelona.
Per a més informació, contactar amb nosaltres, adquirir banderoles pels balcons, enganxines o d’altre material; o bé per treballar amb nosaltres contra l’especulació, ens trobareu al Casal A.P. Octubre (C/Badajoz 23 08005 Barcelona).

Alternativa Antimilitarista - Moc
Administración RSS