casco insumissia fusil roto

Indymedia Barcelona

L’exèrcit desplegarà míssils per protegir l’espai aeri de Barcelona durant la Cimera Euromediterrània

L’exèrcit desplegarà míssils per protegir l’espai aeri de Barcelona durant la Cimera Euromediterrània

El Periódico.

Barcelona. — L’Exèrcit espanyol completarà el dispositiu de seguretat dissenyat per a la celebració de la Cimera Euromediterrània de Barcelona, que se celebrarà els dies 27 i 28 de novembre, amb el desplegament de diverses bateries de míssils d’abast mitjà que garantiran la seguretat de l’espai aeri.

Fonts pròximes al dispositiu de seguretat dissenyat per a la cimera, en què participaran 5.539 agents dels Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Guàrdia Urbana, han dit que l’Exèrcit contribuirà a la seguretat de l’esdeveniment amb un desplegament semblant al que ja va efectuar durant el Fòrum i durant la cimera de la UE que es va celebrar a Barcelona el 2002.

Des de dilluns i a prop del Prat

L’artilleria antiaèria de l’Exèrcit de Terra instal•larà a partir de dilluns els míssils, probablement a prop de l’aeroport del Prat, amb la participació de més d’un centenar de soldats, 40 vehicles i divers armament antiaeri. Les Forces Armades s’encarregaran del control del trànsit aeri i comptaran amb la col•laboració d’avions Awacs de l’OTAN.

A més del desplegament d’agents de policia, de protecció civil i de personal sanitari d’emergències, el dispositiu de seguretat preveu instal•lar 2.200 tanques que delimitaran el perímetre de seguretat al voltant del Centre Internacional de Convencions del Fòrum, on es reuniran els 35 caps d’Estat i de govern que està previst que assisteixin a la cimera.

Mira també:

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=6&idioma=CAT&idnoticia_PK=258752&idseccio_PK=130&h=

Alternativa Antimilitarista - Moc
Administración