casco insumissia fusil roto
x
casco insumissia fusil roto

Para ponerse en contacto con nosotr@s envíanos un email a noticias @ antimilitaristas.org.

Denuncia de la hipocresía electoral

Carteles

Carteles "electorales" de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau hace acto de presencia en el acto de pegada del primer cartel electoral para colgar nuestros carteles denunciando los votos favorables a la presencia de barcos de guerra y de propulsión nuclear en Tarragona de los partidos PP, CiU i PSOE en el Congreso. La Coordinadora denuncia la distancia entre las promesas de estos días y la realidad de los que vendrán (sobre todo por lo que hace a la presencia de barcos de guerra y de propulsión nuclear en el puerto de la ciudad).

Ahir a la nit, a les 00,00 h. va començar la campanya electoral i bona part dels partits que hi concorren van enganxar el seu primer cartell electoral.
Gent de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau va fer acte de presència a la Rambla Nova, al ritme de la música de "No somos nada", del grup la Polla Records o de "Vamos a contar mentiras".

La nostra presència en aquest acte de la farsa electoral venia a compte de la votació del Congrès de fa uns dies en què PP, CiU i PSOE van votar a favor dels vaixells de propulsió nuclear i de guerra a Tarragona. Ens va semblar que davant aquest fet ara important donar-ho a conèixer enganxant , també, "cartells electorals" posant-ho de manifest.

Amb el portaavions JFK amb la petroquímica darrera, un parell de texts referents a la decissió de portar vaixells de propulsió nuclear i de guerra i a la votació del Congrès, i l’eslogan electoral dels tres partits en clau crítica vam preparar i enganxar tres cartells força aclaridors de la diferència entre les promeses d’aquests dies i la realitat dels que vindran.

Alternativa Antimilitarista - Moc
Administración