En un océano de manipulación navegantes antimilitaristas se encuentran en una isla virtual de desobediencia, noviolencia y construcción de la Paz
Secciones
> Campañas
  Objeción Fiscal al Gasto Militar
  Desobedece a las guerras
  Contra la I+D Militar
  Comercio y producción de armas
  Juguete bélico
  Feminismo y antimilitarismo
  Locales
  Varios
  Banca
  Educación para la paz
  La guerra empieza aquí. Parémosla desde aquí
  Recortar lo militar
  Contrarreclutamiento
> Informativa
  Movimiento 15M
> Observatorio de conflictos
  Iraq
  Palestina
  Colombia
  EEUU
  Guerra y mujeres
  Infancia y guerra
  Varios
  Afganistán
  Libia
  Costa de Marfil
  Siria
  Mali
  Sáhara Occidental
  Ucrania
  Turquía
> Documental
  Talleres
  Historia del antimilitarismo
  Noviolencia
  Objeción de conciencia
  Recursos gráficos
  Recursos multimedia
  Teoría política
  Represión
  Medio Ambiente
  Mujeres y antimilitarismo
  Anticapitalismo
  Instituciones militares
  Varios
  Intervencionismo humanitario y misiones de paz
> Cajón de sastre
  Humor
  Creación
  Comentarios gráficos
  Contactos
  Varios
> Solidaridad entre los pueblos

L’equip de descontaminació no pot evitar que el trailer de les FFAA escampe el virus de la violència

equip d’emergències sanitàries

Sección:Desobedece a las guerras
Jueves 30 de septiembre de 2004 0 comentario(s) 1770 visita(s)

L’EQUIP DE DESCONTAMINACIÓ, SOBREPASSAT PER LA DIMENSIÓ DE L’EPIDÈMIA, ES LIMITA A INFORMAR ELS VIANANTS

Tal com havien anunciat, este mati a les 12 hores, un grup de des-contaminació bèlico-vírica format per 4 persones fortament equipades amb dispositius de protecció biològica han acudit a l’explanada situada entre la plaça de bous i l’estació central, al carrer Xàtiva. En este lloc es troba des de fa un parell de dies un trailer de reclutament de les FFAA que ha estat detectat com a focus del NATOvirus Castrensis, el perillòs virus causant de l’enfermetat de la violència espongiforme humana. La intenció de l’equip de seguretat biològica era evitar una possible epidèmia degut al gran tràfic de vianants d’esta zona, acordonant la zona i esterilitzant els materials altament contaminats, per una banda, i informant sobre com es pot prevenir aquesta greu enfermetat que infecta el món sencer.

Tanmateix, des del moment de la seua arribada, els i les sanitàries s’han adonat que el seu esforç anava a ser insuficient, tot i la seua ràpida actuació en menys d’un dia: la infecció violenta ja havia arribat al nivell d’epidèmia. Efectivament, la zona afectada estava tomada per cinc furgones plenes de persones que mostraven ja tots els símptomes de la violència espongiforme humana, armes i uniforms blaus inclosos. Abans inclús d’arribar a la zona afectada i de ficar-se els tratges protectors, un dels infectats amb ulleres de sol (la enfermetat causa fotosensibilitat), ha advertit als des-contaminadors que tenia ordres de no permetre’ls accedir a la zona contaminada "per la seua pròpia seguretat".

Després d’uns minuts de "negociació" (cal ser diplomàtic amb els afectats per que un dels símptomes que pateixen també és la hiperirritabilitat), l’equip ha pogut ficar-se a quinze metres del focus principal de contaminació per ambdues bandes. Resignats davant de la destrossa que ja havia causat el virus, han romangut durant una hora i mitja senyalitzant la zona amb un cartell, repartint fulletes d’informació, i advertint als i les vianants de la perillositat d’acostar-se tant al trailer de les FFAA.

Durant el seu treball, l’equip sanitari ha patit uns moments tensos. Un grup d’uns 8 infectats en la fase terminal de l’enfermetat (la persona es queda totalment calva, s’inflamen els bíceps i el tòrax, ixen una espècie de taques en la pell semblants a tatuatges, el CI cau brúscament baix del 30, i en alguns casos, apareix coixera) als quals els malalts vestits de blau obscur si que han permés ficar-se dins de la zona contaminada (lògicament; en esta fase les esperances de curació son pràcticament nul·les), han insultat i amenaçat als sanitaris, intentant diverses vegades arrebatar-les les fulletes d’informació.

A continuació podeu trobar la fulla informativa en PDF.

La foto inclosa correspon a una altra actuació sanitària al consulat dels EUA a València, en novembre de 2001. En pròxims dies, fotos de l’actuació d’avui.

Departament de Salut Social

Equip d’Emergències Sanitàries

Comenta este artículo   Volver arriba

Nota: los comentarios ofensivos podrán ser eliminados según nuestros criterios de moderación

   
Volver a la página Principal
Ver comentarios
Spip Sitio desarrollado con SPIP v1.9.2 , un programa Open Source escrito en PHP bajo licencia GNU/GPL.
Licencia de Creative Commons Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons, mientras no se indique otra cosa.